FIETSERS EN
VOETGANGERS

Los van de fietsinfrastructuur dat op vele plaatsen te wensen overlaat , de behendigheid van de fietser als persoon, de vele dode hoekongevallen, gaan wij dieper in op de zichtbaarheid en interactie tussen weggebruikers en fietsers of voetgangers.

…..4 op 10 dodelijke verkeersslachtoffers zijn fietsers en voetgangers in 2019
(bron: statistiek Vlaanderen). Stijgende letseltendens van zwakke weggebruikers in 2019 (bron: Vias Institute).

De meeste voorkomende zin bij een aanrijding van een fietser is “ik had hem niet gezien”. Hoeveel keer denk je dit zelf niet als je op de weg bent?

Om als zwakke weggebruiker veilig in het verkeer te begeven is het noodzakelijk om op te vallen, zeker in slechte weeromstandigheden of bij duisternis. Valgoedop biedt oplossingen voor elke specifieke zwakke weggebruiker, voetgangers, fietser, ruiters, …

Fietsverlichting voor woonwerk verkeer, racefietsverlichting mountainbike verlichting (voor de nachtritten). “opgepast; Wij volgen de Belgische wetgeving.  In Nederland is het niet toegelaten dat de voor en achterlichten alternerend branden.”

Valgoedop is eveneens vertegenwoordiger van de Belgische invoerder Penta projects van het Amerikaans topmerk in fietsverlichting, Magicshine.
Zo leveren we zowel aan particulieren en aan de retailhandel.

Lichtarmbanden, Magnetlights... zo klein en zo zichtbaar tot 150 m in het donker. Onmisbaar voor elke voetganger.

Gebruik onze code voor een extra korting: VALGOEDOP